Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z ryżem i tuńczykiem"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Paprykę pokrój w kostkę, a tuńczyka i soczewicę odlej z zalewy.
Ananasa obierz, wykrój środek, a następnie posiekaj z suszonymi pomidorami.
Przełóż do miski, dodaj posiekaną natkę, jogurt połączony z majonezem, sól oraz pieprz. Całość dokładnie wymieszaj.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 240. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax