Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z ryżem i tuńczykiem"
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 45
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 105
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10327
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 109
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 987
Składniki
Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Paprykę pokrój w kostkę, a tuńczyka i soczewicę odlej z zalewy.
Ananasa obierz, wykrój środek, a następnie posiekaj z suszonymi pomidorami.
Przełóż do miski, dodaj posiekaną natkę, jogurt połączony z majonezem, sól oraz pieprz. Całość dokładnie wymieszaj.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 240. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax