Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z selerem i żurawiną"
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 116
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1009
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 116
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1009
Składniki
Seler konserwowy odsącz, a naciowy posiekaj razem z migdałami lub orzechami.
Połącz i dorzuć część żurawiny. Dopraw solą oraz pieprzem, dodaj majonez i całość wymieszaj.
Rozłóż sałatkę na talerze lub włóż do miseczek. Wierzch porcji posyp resztą żurawiny.Źródło: Super TV