Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z soczewicy po 3. roku"
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 263
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 692
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 670
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 263
Składniki
Paprykę umyj i usuń z niej gniazda nasienne. Następnie pokrój warzywo w drobną kosteczkę.
Natkę pietruszki opłucz, osusz i posiekaj.
Drobno pokrój ugotowane na twardo jajko, plasterek wędliny oraz plasterek sera. Połącz te z gotowaną soczewicą oraz papryką i natką.
Obrany ząbek czosnku zmiażdż, wymieszaj z oliwą i małą ilością soku z cytryny. Przygotowanym sosem polej sałatkę tuż przed podaniem.Źródło: Mam dziecko