Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny sernik sama go wymyśliłam ,robiłam go córce do szkoły zachwalali go bardzo.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 253
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
wykonanie:Wszystkie składniki na ciasto wyrobić, podzielić na dwie części, na spód blaszki większą część ciasta, starkować na tarce jarzynowej, uformować rękoma placek ponakłówać widelcem, na ciasto wyłożyć masę serową(ja twaróg przecisnełam przez praskę, można też zmielić, wszystko dokładnie zmiksować), na masę serową starkować mniejszą część ciasta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni piec na drugiej półce od dołu około godziny w zależności od piekarnika. Gdy ostygnie polać polewą czekoladową.