Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1129
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5832
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1213
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1129
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5832
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1140
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1213
Składniki
Tortownica 21-22 cm, wyłożona papierem do pieczenia. Spód. Ciastka i orzechy zmiksować na kaszkę, pod koniec dolać mleko. Masę przełożyć do blaszki i lekko docisnąć, schłodzić w lodówce. Sernik. Jajka utrzeć z cukrem. Partiami dodać twaróg, budyń, masą kajmakową. Masę przelać na przygotowany spód. Piec w 180 C ok. 60. Polewa. Składniki podgrzewać na wolnym ogniu ciągle mieszając do uzyskania gładkiej masy. Lekko zmiksować i lekko przestudzić. Polać przestudzony sernik