Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tan deser jest wyjątkowo smaczny i błyskawicznie się go robi.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Ciastka drobno pokruszyć i wsypać do 6 pucharków.
Uprażone jabłka lekko podgrzać i dodać do nich sypką galaretkę. Wymieszać, aby galaretka rozpuściła się, następnie przełożyć do pucharków na pokruszone ciastka. Przestudzić.
Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i również rozłożyć do pucharków. Wierzch można posypać utartą ciemną czekoladą. Smacznego !!!.