Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tan deser jest wyjątkowo smaczny i błyskawicznie się go robi.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Ciastka drobno pokruszyć i wsypać do 6 pucharków.
Uprażone jabłka lekko podgrzać i dodać do nich sypką galaretkę. Wymieszać, aby galaretka rozpuściła się, następnie przełożyć do pucharków na pokruszone ciastka. Przestudzić.
Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i również rozłożyć do pucharków. Wierzch można posypać utartą ciemną czekoladą. Smacznego !!!.