Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybki sernik, przepyszny !
Ciastka pokruszyć w blenderze. Margarynę rozpuścić i wymieszać z herbatnikami. Dno tortownicy 22 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Masą herbatnikową wyłożyć dno tortownicy.
W mikserze umieścić twaróg, cukier, cukier waniliowy i budynie. Zmiksować. Następnie dodawać po jednym jajku i dalej miksować. Masę wylać na spód herbatnikowy. Czereśnie wydrylować i poukładać na naszym serniku. Piec ok. 1 h w temp 180 stopni.
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 8
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 9
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 8
Mięciutkie i rozpływające się w ustach i co najważniejsze gotowe w 5 minut! P...
Odsłon: 9
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Składniki
Ciastka pokruszyć w blenderze. Margarynę rozpuścić i wymieszać z herbatnikami. Dno tortownicy 22 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Masą herbatnikową wyłożyć dno tortownicy. W mikserze umieścić twaróg, cukier, cukier waniliowy i budynie. Zmiksować. Następnie dodawać po jednym jajku i dalej miksować. Masę wylać na spód herbatnikowy. Czereśnie wydrylować i poukładać na naszym serniku. Piec ok. 1 h w temp 180 stopni.
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 156
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 176