Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto z owocami zapraszam po przepis
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Jajka ubijam z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę ,wlewam mleko i olej i po trochu make wymieszaną z proszkiem do pieczenia dokładnie mieszam.
Blachę 28 cm wykladam papierem do pieczenia i wlewam ciasto . borówki myje a balk obieram kroje w grubsze plastry lub kostkę .Wykladam na wierzch ciasta najpierw jabłka potem borówki.
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce w 180 stopniach bez termo obiegu w zależności od piekarnika 40 -50 minut .Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego