Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6583
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6583
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
Masło topimy i mieszamy z mąką i żurawiną. Oblepiamy formę i pieczemy 15 min w 180* Mączkę owsianą zrobiłam sama. Płatki owsiane bezglutenowe wsypałam do blendera i zmieliłam. Dwie szklanki soku uzyskałam z dwóch pomarańczy Sok i serki wymieszałam. Listki żelatyny namoczyłam a następnie odcisnęłam i zalałam niewielką ilością wrzątku. Połączyłam z masą serową. Udekorowałam czarnymi winogronami i malinami. Włożyłam do lodówki na dwie godziny. Smacznego ;)