Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowy deserek dla dorosłych.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17195
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6656
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17195
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6656
 
         
         
                Składniki
Wykonanie ciasta: Jaja ubić z cukrem na parze, dodać przesiany, tarty razowy chleb. Dno małej tortownicy wyłożyć pergaminem, wylać ciasto. Piec w temp. 170 stopni około 30 minut. Gotowe ciasto przekroić wzdłuż Wykonanie masy: Kaszę zalać wódką na noc. Margarynę utrzeć z cukrem, następnie dodać nasączoną kaszę i kokos- dokładnie wymieszać. Masą przekładać ciasto i odstawić na kilka godzin do lodówki.