Desery Przepis na:
> 6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
5 dag masła roztopić na patelni i dodać wiórki kokosowe. Zrumienić je i ostudzić. Pozostałe masło zmiksować z cukrem pudrem, Nutellą i mlekiem w proszku. Na koniec dodać zrumienione wiórki kokosowe i wymieszać. Z gotowej masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć w wiórkach kokosowych. Schłodzić w lodówce. Z podanych składników wychodzi około 27 trufelków kokosowych. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

kuhareczka 07 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
no można też dodać rumu ale ja to robiłam dla dzieci wiec rumu nie ddawałam :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 10 maja 2008Zgłoś do usunięcia
jest to rewelacja proste do zrobienia i pyszne dzieki za super przepispozdrawiam
2 Kto głosował? | Odpowiedz