Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Twarożek z papryką po 2. roku"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
Ser bardzo dokładnie rozdrobnij widelcem. Dodaj do niego śmietanę i mieszaj, dopóki nie znikną grudki.
Paprykę umyj pod bieżącą wodą, wyjmij pestki, ponownie opłucz, a następnie odkrój 1/4 i pokrój w drobną kosteczkę.
Gotową paprykę dodaj do twarożku i całość starannie wymieszaj.
Podawaj twarożek zaraz po przygotowaniu, z ciemnym lub jasnym pieczywem.
Możesz udekorować go drobno posiekanym szczypiorkiem.Źródło: Mam dziecko