Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański sernik na zimno to idealna opcja dla osób, które chcą uniknąć produktów odzwierzęcych lub są uczulone na laktozę. Może być też dobrą alternatywą dla osób, które chcą ograniczyć ilość cukru w swojej diecie.
blender, forma do sernika
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165610
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47746
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165610
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 397
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 101
Składniki
1. W blenderze zmiksuj orzechy laskowe na mąkę. 2. Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj, aż do uzyskania jednolitej masy. 3. Przełóż masę do formy do sernika wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny lub do momentu, aż sernik stężeje. 5. Podawaj schłodzony, posypany kakao lub startym kokosem. Smacznego!