Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański sernik na zimno to idealna opcja dla osób, które chcą uniknąć produktów odzwierzęcych lub są uczulone na laktozę. Może być też dobrą alternatywą dla osób, które chcą ograniczyć ilość cukru w swojej diecie.
blender, forma do sernika
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Składniki
1. W blenderze zmiksuj orzechy laskowe na mąkę. 2. Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj, aż do uzyskania jednolitej masy. 3. Przełóż masę do formy do sernika wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny lub do momentu, aż sernik stężeje. 5. Podawaj schłodzony, posypany kakao lub startym kokosem. Smacznego!