Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegański sernik na zimno to idealna opcja dla osób, które chcą uniknąć produktów odzwierzęcych lub są uczulone na laktozę. Może być też dobrą alternatywą dla osób, które chcą ograniczyć ilość cukru w swojej diecie.
blender, forma do sernika
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7985
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2162
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7985
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2162
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Składniki
1. W blenderze zmiksuj orzechy laskowe na mąkę. 2. Dodaj pozostałe składniki i zmiksuj, aż do uzyskania jednolitej masy. 3. Przełóż masę do formy do sernika wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny lub do momentu, aż sernik stężeje. 5. Podawaj schłodzony, posypany kakao lub startym kokosem. Smacznego!