Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z kiełbasą, boczkiem i nutą chrzanu"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Składniki
Kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Warzywa obierz, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej w garnku, boczek, kiełbasę i cebulę podsmaż. Zalej 1,5 l wody. Dodaj włoszczyznę, ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, chrzan, sól, pieprz. Gotuj 45 minut.
Dodaj obrane, starte na tarce jabłko i sok z cytryny. Gotuj 5 minut. Przypraw jeszcze chrzanem i majerankiem, zagotuj. Udekoruj natką.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień