Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z kiełbasą, boczkiem i nutą chrzanu"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 111
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 87
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 111
Składniki
Kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Warzywa obierz, pokrój w kostkę. Olej rozgrzej w garnku, boczek, kiełbasę i cebulę podsmaż. Zalej 1,5 l wody. Dodaj włoszczyznę, ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, chrzan, sól, pieprz. Gotuj 45 minut.
Dodaj obrane, starte na tarce jabłko i sok z cytryny. Gotuj 5 minut. Przypraw jeszcze chrzanem i majerankiem, zagotuj. Udekoruj natką.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień