Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2829
Składniki
Wykonanie: Wodę zagotować z mlekiem, wsypać kaszę kukurydzianą i stale mieszając gotować bardzo powoli przez 10 minut. Następnie przyprawić do smaku, wbić jajko i dodać posiekany żółty ser, dokładnie wymieszać. Blaszkę wyłożyć folią spożywczą, wyłożyć równomiernie masę kukurydzianą, całkowicie ostudzić i pokroić w romby. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.