Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos barbecue, którego używamy głównie jako dodatek do potraw z grilla, zwykle pochodzi ze sklepowych półek. Idealnie sprawdza się podczas letnich wypadów na łono natury, gdzie chcemy delektować się smakiem smażonego lub grillowanego mięsa. Sos BBQ można przygotować również samodzielnie w domu! W kilka chwil można przygotować wyborny sos, który zaskoczy was swoim smakiem. Zobaczcie nasz przepis na sos barbecue!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 785
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Cebulę i czosnek zeszklić na oleju, dodać pomidory z puszki i wodę, całość zagotować.
Dodać pozostałe składniki: musztardę Dijon, ocet winny, sos Worchesteire, wędzoną paprykę, chili, brązowy cukier, miód, sól i pieprz, gotować na małym ogniu 10 minut, aż sos zgęstnieje.
Ostudzić i zmiksować na gładki sos, przechowywać w lodówce do 3 tygodni.