Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Wstawiamy wodę i gotujemy makaron, w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu, przygotowując w tym czasie sos.
Wstawiamy wodę i gotujemy makaron, w osolonej wodzie z dodatkiem tłuszczu, przygotowując w tym czasie sos.
Na oleju podsmażamy chwilę cebulkę, drobno posiekaną.
Na oleju podsmażamy chwilę cebulkę, drobno posiekaną.
Dodajemy szpinak i przez kilka minut dusimy go razem z cebulką i przyprawami.
Dodajemy szpinak i przez kilka minut dusimy go razem z cebulką i przyprawami.
Zdejmujemy z ognia i dodajemy jogurt, dokładnie mieszamy.
Zdejmujemy z ognia i dodajemy jogurt, dokładnie mieszamy.
Przygotowanym sosem polewamy makaron, lub mieszamy wszystko razem (jak kto lubi).