Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na bigosik na szybko jako dodatek na ciepło do obiadu lub przekąska.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 305
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 60
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 67
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 305
Składniki
Warzywa trzeba posiekać. Na patelni lekko rumieni się cebulę a potem dodaje posiekane pozostałe składniki i przyprawy. Gdy warzywa się podsmażą podlewa się je wodą i poddusza kilka minut do miękkości kapusty. Na koniec można jeszcze sprawdzić smak i ewentualnie doprawić. Gotowe!
Smacznego :)