Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty do wykonania sos, który świetnie pasuje do grillowanych mięs. Na pewno zrobicie nim wrażenie na gościach. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Składniki
Miętę drobno siekamy. Przekładamy do moździerza. Dodajemy sól, pieprz i szczyptę cukru. Ucieramy. Do roztartej mięty dodajemy kilka kropli octu winnego i kilka łyżek oliwy z oliwek. Mieszamy i przekładamy do miseczki. Podajemy.