Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy grzybów i buraczków jest nadmiar
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 29
...ale pyszny.
Odsłon: 84
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 660
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 187
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 29
...ale pyszny.
Odsłon: 84
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 660
Składniki
Na oliwie szklimy cebulę pokrojoną w piórka. Dodajemy grzyby oraz przyprawy i smażymy na złoty kolor. Oddzielnie podsmażamy buraczki z miodem pokrojone w kostkę i dokładamy do grzybów.