Do góry

Dodatki Przepis na:

buraczki z grzybami na ciepło

buraczki z grzybami na ciepło

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 3

Dodano:

Odsłon: 39

kiedy grzybów i buraczków jest nadmiar

Składniki

  • 0,5 kg buraczków
  • 1/4 kg grzybów
  • 1-2 cebule
  • łyżka miodu
  • 2 łyzki octu
  • sól, pieprz, oliwa, ziele angielskie, liść laurowy
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na oliwie szklimy cebulę pokrojoną w piórka.

    Dodajemy grzyby oraz przyprawy i smażymy na złoty kolor.

    Oddzielnie podsmażamy buraczki z miodem pokrojone w kostkę i dokładamy do grzybów.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń