Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowy, zdrowy i pyszny sos do marynowania mięs, pieczonych warzyw i jako dodatek do grillowanych mięsiw. Jeszcze jeden fantastyczny sposób na wykorzystanie czosnku niedźwiedziego. Polecam zrobić większą ilość tego sosu, świetnie się mrozi. Można go wiec wykorzystać poza sezonem.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 746
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 754
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 433
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 746
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 754
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 433
Składniki
Liście czosnku i miętę posiekać w blenderze. Następnie do posiekanych ziół, cały czas mieszając, lub biedując, dodawać cienka strużką olej. Sos przelozyc do miseczki, dodać skórkę z cytryny, ocet i doprawić do smaku sola i pieprzem. Całość dobrze wymieszać Smacznego!