Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowy, zdrowy i pyszny sos do marynowania mięs, pieczonych warzyw i jako dodatek do grillowanych mięsiw. Jeszcze jeden fantastyczny sposób na wykorzystanie czosnku niedźwiedziego. Polecam zrobić większą ilość tego sosu, świetnie się mrozi. Można go wiec wykorzystać poza sezonem.
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1903
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 734
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1903
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 28
Polecam.
Odsłon: 734
Składniki
Liście czosnku i miętę posiekać w blenderze. Następnie do posiekanych ziół, cały czas mieszając, lub biedując, dodawać cienka strużką olej. Sos przelozyc do miseczki, dodać skórkę z cytryny, ocet i doprawić do smaku sola i pieprzem. Całość dobrze wymieszać Smacznego!