Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowy, zdrowy i pyszny sos do marynowania mięs, pieczonych warzyw i jako dodatek do grillowanych mięsiw. Jeszcze jeden fantastyczny sposób na wykorzystanie czosnku niedźwiedziego. Polecam zrobić większą ilość tego sosu, świetnie się mrozi. Można go wiec wykorzystać poza sezonem.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5930
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 687
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5930
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 687
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 797
Składniki
Liście czosnku i miętę posiekać w blenderze. Następnie do posiekanych ziół, cały czas mieszając, lub biedując, dodawać cienka strużką olej. Sos przelozyc do miseczki, dodać skórkę z cytryny, ocet i doprawić do smaku sola i pieprzem. Całość dobrze wymieszać Smacznego!