Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy wypiek jest najlepszy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 317
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3233
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 317
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3233
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Wykonanie: Pół litra ciepłej wody wlać do miski, rozpuścić cukier i drożdże. Następnie dodać sypkie składniki i zarobić ręką ciasto. Odstawić w ciepłe miejsce do podrośnięcia. Foremki keksowe posmarować tłuszczem, posypać czarnuszką i wyłożyć podrośnięte ciasto. Piec w temperaturze 200 stopni przez 53 minuty. Po upieczeniu obwinąć ściereczką i pozostawić do wystudzenia.