Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto jesienią zrobić sobie zapas, bo nadaje się do wielu potraw :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 185
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 185
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1305
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Wszystkie składniki zmieszać. Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku. Jeśli mielicie składniki bezpośrednio przed wykonaniem przyprawy, to zwróćcie uwagę, żeby zdążyły ostygnąć, bo czasem młynki podgrzewają. Wszystko musi być zimne.