Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos boloński jest najlepszy.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 192
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2707
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14340
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 192
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2707
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 864
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1619
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14340
Składniki
Wykonanie: Zmielić mięso, wędzonkę, marchewkę i poddusić na oliwie z czosnkiem i posiekaną cebulą. Dodać drobno pokrojone lub starte pieczarki i dusić pod przykryciem około 20 minut. Następnie oprószyć mąką mieszając podrumienić. Wlać wino, rosół, przecier i gotować na bardzo wolnym ogniu około godziny. Przyprawić solą, pieprzem, gałką, posypać natką lub świeżymi ziołami.