Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos boloński jest najlepszy.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Składniki
Wykonanie: Zmielić mięso, wędzonkę, marchewkę i poddusić na oliwie z czosnkiem i posiekaną cebulą. Dodać drobno pokrojone lub starte pieczarki i dusić pod przykryciem około 20 minut. Następnie oprószyć mąką mieszając podrumienić. Wlać wino, rosół, przecier i gotować na bardzo wolnym ogniu około godziny. Przyprawić solą, pieprzem, gałką, posypać natką lub świeżymi ziołami.