Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy sos boloński jest najlepszy.
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 7049
Świeża, lekka i bardzo kolorowa sałatka z jarmużem to sposób na szybki posiłe...
Odsłon: 32
Czebureki z mięsem to pyszne, chrupiące pierogi, popularne w kuchni wschodnie...
Odsłon: 1116
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 19694
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 10895
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 7049
Świeża, lekka i bardzo kolorowa sałatka z jarmużem to sposób na szybki posiłe...
Odsłon: 32
Czebureki z mięsem to pyszne, chrupiące pierogi, popularne w kuchni wschodnie...
Odsłon: 1116
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 19694
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 10895
Składniki
Wykonanie: Zmielić mięso, wędzonkę, marchewkę i poddusić na oliwie z czosnkiem i posiekaną cebulą. Dodać drobno pokrojone lub starte pieczarki i dusić pod przykryciem około 20 minut. Następnie oprószyć mąką mieszając podrumienić. Wlać wino, rosół, przecier i gotować na bardzo wolnym ogniu około godziny. Przyprawić solą, pieprzem, gałką, posypać natką lub świeżymi ziołami.