Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zdrowy dodatek do obiadu zamiast ziemniaków.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8552
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3018
Polecam.
Odsłon: 1794
Polecam.
Odsłon: 512
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8552
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3018
Polecam.
Odsłon: 1794
Polecam.
Odsłon: 512
Składniki
Wykonanie: Zagotować wodę, wsypać kaszę jęczmienną i gotować przez 45 minut. Następnie posolić, dodać masło, wsypać kaszę gryczaną, wymieszać, przykryć i wstawić do piekarnika na 20 minut w temperaturze 180-190 stopni. Podawać do obiadu lub jako oddzielne danie z dodatkiem ziół.