Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do obiadu.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 70
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 59
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 193
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 70
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 59
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 193
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć i połączyć z mięsem. Dodać pokrojony w kostkę boczek, jajko, podsmażoną na margarynie cebulę. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Formować na dłoni kotlety, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.