Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nikt się nie oprze!
patyczki do szaszłyków, tacka, papier do pieczenia, grill
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4979
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5184
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 113
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18765
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7207
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4979
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5184
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 113
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18765
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7207
Składniki
Wyszorowane młode małe ziemniaki gotuje się w osolonej wodzie. jeśli skórka jest zbyt gruba można ją potem obrać. Ziemniaki zawija się w plastry boczku i nadziewa na patyczki.
Szaszłyki grilluje się na tacce z papierem do pieczenia- nie przywrą. Grilluje się niespiesznie, tak aby ziemniaki były goręce wewnątrz i zrumienione.
Smacznego :)