Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nikt się nie oprze!
patyczki do szaszłyków, tacka, papier do pieczenia, grill
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9124
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Wyszorowane młode małe ziemniaki gotuje się w osolonej wodzie. jeśli skórka jest zbyt gruba można ją potem obrać. Ziemniaki zawija się w plastry boczku i nadziewa na patyczki.
Szaszłyki grilluje się na tacce z papierem do pieczenia- nie przywrą. Grilluje się niespiesznie, tak aby ziemniaki były goręce wewnątrz i zrumienione.
Smacznego :)