Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zrobić też z groszkiem ale ja wolę samą marchewkę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27577
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27577
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Marchew pokroić w kostkę. Przełożyć do rondelka. Zalać niedużą ilością wody. Zagotować. Dodać do smaku sól i cukier. Cukier według uznania,ja wolę bardziej na słodko. Woda z marchewki powinna się prawie całkowicie wygotować. Gdy marchewka będzie miękka robimy zasmażkę z łyżki tłuszczu i połowy łyżki mąki. Dodajemy do marchewki i mieszamy do połączenia składników.