Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne masełko, idealne do mięsa, twarogu i na kanapkę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Masło w temperaturze prawie pokojowej. Liście nasturcji opłukać dobrze osuszyć i rozdrobnić w malakserze. Potem dodać kawałki masła i jeszcze krótko wszystko zmiksować. Masę przełożyć na przezroczystą folię, zawinąć tworząc kostkę masła. Schłodzić w lodówce.