Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne masełko, idealne do mięsa, twarogu i na kanapkę.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 145
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 265
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 23
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 145
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 265
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 23
Składniki
Masło w temperaturze prawie pokojowej. Liście nasturcji opłukać dobrze osuszyć i rozdrobnić w malakserze. Potem dodać kawałki masła i jeszcze krótko wszystko zmiksować. Masę przełożyć na przezroczystą folię, zawinąć tworząc kostkę masła. Schłodzić w lodówce.