Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne masełko, idealne do mięsa, twarogu i na kanapkę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3003
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25863
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3003
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1384
Składniki
Masło w temperaturze prawie pokojowej. Liście nasturcji opłukać dobrze osuszyć i rozdrobnić w malakserze. Potem dodać kawałki masła i jeszcze krótko wszystko zmiksować. Masę przełożyć na przezroczystą folię, zawinąć tworząc kostkę masła. Schłodzić w lodówce.