Do góry

Dodatki Przepis na:

Mielonka rybna na kanapki

Przepis dnia 2020-03-05
Mielonka rybna na kanapki

Autor:

Przepisów i artykułów: 624 Ocena: 12386

Dodano:

Odsłon: 2105

Mocno doprawiona! Dla tych, którym znudziły się sklepowe wyroby.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Mielonka rybna na kanapki

Przygotowanie

  1. Podgotowałam rybę na małym ogniu 10 minut.
    Gdy lekko ostygła wyjęłam z niej wszystkie ości.

  2. Dodałam składniki do ryby. Żelatynę namoczyłam w wodzie pięć minut i też dodałam. Wymieszałam całość.

  3. Farsz dałam do osłonki. Parzyłam mielonkę 45 minut w 80 stopniach. Po ostudzeniu zostawiłam w lodówce na noc.

  4. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (38)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

konhambos 04 marca Bardzo lubie takie wlasne wyroby do chleba. Swietny przepis. Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

slodkisentyment 26 lutego Wygląda obłędnie :) Taką kanapkę z chęcią bym wciągnęła :) Odpowiedzi: 3 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 25 lutego Oooooo, to muszę się do CB wybrać na degustację ;) Dobrej ryby, a przy okazji przetworów z niej, nigdy nie za wiele :) Odpowiedzi: 19 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kucharka-amatorka 25 lutego Podziwiam Twoją pomysłowość kulinarną. Miłego dnia! Odpowiedzi: 1 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń