Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 738 Ocena: 15287
Dodano: 24.02.2020
Odsłon: 2338
1-2 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Podgotowałam rybę na małym ogniu 10 minut.
Gdy lekko ostygła wyjęłam z niej wszystkie ości.
Dodałam składniki do ryby. Żelatynę namoczyłam w wodzie pięć minut i też dodałam. Wymieszałam całość.
Farsz dałam do osłonki. Parzyłam mielonkę 45 minut w 80 stopniach. Po ostudzeniu zostawiłam w lodówce na noc.
Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (38)

konhambos 04 marca 2020Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubie takie wlasne wyroby do chleba. Swietny przepis. Odpowiedzi: 1 ▼3 Kto głosował? | Odpowiedz

KORAL 27 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Super rybka :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 26 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Wygląda obłędnie :) Taką kanapkę z chęcią bym wciągnęła :) Odpowiedzi: 3 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 25 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Oooooo, to muszę się do CB wybrać na degustację ;) Dobrej ryby, a przy okazji przetworów z niej, nigdy nie za wiele :) Odpowiedzi: 19 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 25 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Ale pomysłowa mielonka z rybki,przepyszna:) Odpowiedzi: 3 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 25 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Domowa najlepsza :)))) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

kucharka-amatorka 25 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Podziwiam Twoją pomysłowość kulinarną. Miłego dnia! Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

SlodkoSlodka83 25 lutego 2020Zgłoś do usunięcia
Przepis dnia jak nic :-) Świetny pomysł :-) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz