Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sumak to kwaskowa, bliskowschodnia przyprawa. Świetnie podrasuje smak łagodnej pasty tuńczykowej.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13264
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 454
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9787
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13264
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 454
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9787
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Schładzamy. Tuńczyka odcedzamy z zalewy. Dodajemy jajka i olej. Miksujemy na gładką masę za pomocą blendera. Dodajemy sumak, pieprz i chilli. Sumak jest słonawy, więc nie ma potrzeby dodawać dodatkowo soli. Mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy.