Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sumak to kwaskowa, bliskowschodnia przyprawa. Świetnie podrasuje smak łagodnej pasty tuńczykowej.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 295
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 702
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 716
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 21
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 295
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 702
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 716
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 21
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Schładzamy. Tuńczyka odcedzamy z zalewy. Dodajemy jajka i olej. Miksujemy na gładką masę za pomocą blendera. Dodajemy sumak, pieprz i chilli. Sumak jest słonawy, więc nie ma potrzeby dodawać dodatkowo soli. Mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy.