Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dzisiejszych czasach, gotowe pesto można dostać praktycznie w każdym sklepie. Ja jednak wolę swoje, domowej roboty. Szybko się je przygotowuje, jest mocno aromatyczne i wspaniałe w smaku.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33501
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 109
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33501
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 109
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 236
Składniki
Bazylię, czosnek, tarty parmezan, słonecznik miksujemy na gładką papkę, dodajemy oliwę z oliwek, sól i pieprz. Przekładamy do słoiczka, zalewamy niewielką warstwą oliwy i wkładamy do lodówki.