Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dzisiejszych czasach, gotowe pesto można dostać praktycznie w każdym sklepie. Ja jednak wolę swoje, domowej roboty. Szybko się je przygotowuje, jest mocno aromatyczne i wspaniałe w smaku.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67967
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67967
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Składniki
Bazylię, czosnek, tarty parmezan, słonecznik miksujemy na gładką papkę, dodajemy oliwę z oliwek, sól i pieprz. Przekładamy do słoiczka, zalewamy niewielką warstwą oliwy i wkładamy do lodówki.