Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto z czosnku niedźwiedziego jest pyszne z makaronem lub dodane do zupy, lub do pieczonych ziemniaków, lub pieczonego kurczaka, albo ze stekiem, jako sos do sałatki czy też smarowidło na chleb. Możliwości całe mnóstwo.....
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1598
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 126
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18441
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 604
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1032
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1598
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 126
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18441
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 604
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1032
Składniki
Orzeszki piniowe uprażyć na suchej patelni, wystudzić.
Liście czosnku niedźwiedziego dokładnie umyć, umieścić w pojemniku blendera. Dodać parmezan i orzeszki pinii. Zblendować stopniowo dodając oliwę, do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.