Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pesto z czosnku niedźwiedziego jest pyszne z makaronem lub dodane do zupy, lub do pieczonych ziemniaków, lub pieczonego kurczaka, albo ze stekiem, jako sos do sałatki czy też smarowidło na chleb. Możliwości całe mnóstwo.....
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Orzeszki piniowe uprażyć na suchej patelni, wystudzić.
Liście czosnku niedźwiedziego dokładnie umyć, umieścić w pojemniku blendera. Dodać parmezan i orzeszki pinii. Zblendować stopniowo dodając oliwę, do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.