Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 769
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 118
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2795
Składniki
Do śmietany dodajemy majonez i dobrze łączymy. Sos musi mieć dosyć gęstą konsystencję.
Do śmietany dodajemy majonez i dobrze łączymy. Sos musi mieć dosyć gęstą konsystencję.
Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i solimy. Dodajemy posiekany pęczek koperku i dokładnie mieszamy. Można dodać koperek suszony.
Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę i solimy. Dodajemy posiekany pęczek koperku i dokładnie mieszamy. Można dodać koperek suszony.
Odstawiamy do lodówki do schłodzenia na około 1 godzinkę i gotowe.
Z tak przygotowanym sosem z dodatkiem kilku łyżeczek chrzanu można podać gotowane na twardo, przekrojone na pół jajka. Podaję go również do potraw z grilla, zapiekanek, skrzydełek z kurczaka nawet krakersów.
Smacznego!