Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealnie do smarowania wędlin na kanapki
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Składniki
Obie papryki zemleć przez maszynkę. Zagotować sól, cukier woda, koncentrat i liść laurowy, ziele angielskie i wściśnięte przez praskę główki czosnku i zmielone papryki. To wszystko zagotować 10 minut (wyjąć liść laurowy i ziele angielskie) nałożyć do małych słoiczków i pasteryzować.