Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41019
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18532
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 72
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 29
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41019
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18532
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 72
To smaczna i zdrowa przekąska. Idealna jako lunch do pracy czy szkoły - ja za...
Odsłon: 29
Składniki
Grzybki płuczemy. W przypadku maślaków należy zdjąć skórkę z kapeluszy. Pokroić i dusić w osolonej wodzie. Cebulkę poszatkować i zeszklić na maśle na patelni. Połączyć grzyby z cebulą i dusić w przyprawach, aż zmiękną. W osobnym naczyniu zmieszać śmietanę z mąką i odrobiną wody. Wlać do wody, w której gotują się grzybki. Powstanie sos. Na końcu nalezy wlać maggi. Smacznego.