Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30797
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3579
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1094
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30797
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3579
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2847
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1094
Składniki
Grzybki płuczemy. W przypadku maślaków należy zdjąć skórkę z kapeluszy. Pokroić i dusić w osolonej wodzie. Cebulkę poszatkować i zeszklić na maśle na patelni. Połączyć grzyby z cebulą i dusić w przyprawach, aż zmiękną. W osobnym naczyniu zmieszać śmietanę z mąką i odrobiną wody. Wlać do wody, w której gotują się grzybki. Powstanie sos. Na końcu nalezy wlać maggi. Smacznego.