Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2386
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1520
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 552
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3664
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1400
Składniki
Grzybki płuczemy. W przypadku maślaków należy zdjąć skórkę z kapeluszy. Pokroić i dusić w osolonej wodzie. Cebulkę poszatkować i zeszklić na maśle na patelni. Połączyć grzyby z cebulą i dusić w przyprawach, aż zmiękną. W osobnym naczyniu zmieszać śmietanę z mąką i odrobiną wody. Wlać do wody, w której gotują się grzybki. Powstanie sos. Na końcu nalezy wlać maggi. Smacznego.