Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24398
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 318
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 374
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24398
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 318
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 374
Składniki
Grzybki płuczemy. W przypadku maślaków należy zdjąć skórkę z kapeluszy. Pokroić i dusić w osolonej wodzie. Cebulkę poszatkować i zeszklić na maśle na patelni. Połączyć grzyby z cebulą i dusić w przyprawach, aż zmiękną. W osobnym naczyniu zmieszać śmietanę z mąką i odrobiną wody. Wlać do wody, w której gotują się grzybki. Powstanie sos. Na końcu nalezy wlać maggi. Smacznego.