Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno dostaliśmy od znajomej przepis na pasztet drobiowy. Niektórzy może powiedzą, że to raczej pasta. Nie będziemy się sprzeczać. Przepis jest prosty a efekt… SUPER!!! Przestaniecie kupować gotowe paszteciki. My już dawno tego nie robimy. Wystarczy uważnie przeczytać na opakowaniu, co jest w środku. A tutaj mamy pyszny efekt niewielkim nakładem sił i środków. I czasami jednocześnie sposób na zagospodarowanie resztek z obiadu. Spróbujcie sami.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19954
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 508
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 565
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244072
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19954
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 508
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 565
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244072
Składniki
Mięso z udka, po oddzieleniu od kości i chrząstek, powinno ważyć ok. 20 dag. Kroimy je na mniejsze kawałki. Jajka na twardo kroimy na mniejsze części. Wrzucamy do blendera, dodajemy masło oraz ketchup. Blendujemy na gładką masę.
Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ponownie blendujemy. Przekładamy do miseczki lub pojemniczka i wkładamy do lodówki. Po dwóch, trzech godzinach nadaje się do spożycia.