Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden ze sposobów podania orzeźwiającej herbaty. Na upalne dni jak znalazł.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2813
Składniki
Herbatę zalać 300 ml wrzątku, po 5 minutach przecedzić, wystudzić. Plastry ananasa pokroić na ćwiartki, wrzucić do wysokich szklanek, zalać sokiem ananasowym (pół szklanki na jedną porcję). Następnie wlać herbatę i rum (20 ml do każdej szklanki). Uwaga: Z podanych proporcji uzyskujemy dwie szklanki herbaty z rumem.