Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cytrynowa nalewka.
Czy można zrobić wegańskie kluski śląskie bez jajka? Oczywiście! Skorzystaj z...
Odsłon: 1689
Placki z kalarepy to sprytny sposób na to, aby przekształcić surowy, lekko go...
Odsłon: 7772
To już najwyższy czas na przygotowanie tego pysznego likieru bu cieszyć się s...
Odsłon: 5186
Ketchup z dyni jest smaczny i zdrowy, ma ładny pomarańczowy kolor. Możemy go...
Odsłon: 178
Czy można zrobić wegańskie kluski śląskie bez jajka? Oczywiście! Skorzystaj z...
Odsłon: 1689
Placki z kalarepy to sprytny sposób na to, aby przekształcić surowy, lekko go...
Odsłon: 7772
To już najwyższy czas na przygotowanie tego pysznego likieru bu cieszyć się s...
Odsłon: 5186
Ketchup z dyni jest smaczny i zdrowy, ma ładny pomarańczowy kolor. Możemy go...
Odsłon: 178
Składniki
Wykonanie: Dwie cytryny umyć i obrać ze skórki (zostawiając biały miąższ), pokroić i zalać alkoholem. Pozostawić w ciepłym, słonecznym miejscu na 3 dni, po czym odcedzić i dodać sok z jeszcze jednej cytryny i miód. Po miesiącu przefiltrować i rozlać do buteleczek.