Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewający napój na chłodny wieczór gotowy w ciągu pięciu minut od podjęcia decyzji o jego przyrządzeniu.
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7082
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 21
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 37
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 31
Szybki w przygotowaniu i bardzo puszysty piernik, który można jeść zaraz po u...
Odsłon: 7082
Szybki posiłek, który sprawia radochę w szczególności dzieciom.
Odsłon: 21
Dziś sławetne (tam skąd pochodzi choć w Europie mało znane) ATAPAKUA - Gula...
Odsłon: 37
Przepis na tę miksturę dała mi tydzień temu moja koleżanka z pracy, prawdziwa...
Odsłon: 31
Składniki
Piwo wymieszać z przyprawami i podgrzać do wymaganej temperatury.
Dodać miód i wymieszać do rozpuszczenia.
Podawać od razu po przyrządzeniu.