Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Koktajl na lepsze trawienie"
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4151
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1853
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113675
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4151
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34254
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1853
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113675
Składniki
Jak go przyrządzić? Banana i daktyle obrać (bananowi odciąć końcówki). Śliwki i daktyle wypestkować. Wszystko wrzucić do blendera, zalać mlekiem sojowym i zmiksować.
Jak działa? Daktyle i śliwki mają dużą ilość błonnika, który przyspiesza trawienie, zaś banan zawiera cukier, który uwalnia się powoli i sprawia, że długo nie czujesz głodu.Źródło: Życie na gorąco