Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień to czas, na który wiele osób wyczekuje z niecierpliwością. To właśnie wtedy pojawia się jeden z najsłynniejszych burgerów, który swoją nazwę zaczerpnął od drwali. Chociaż uważany jest za prawdziwy rarytas dla naszego podniebienia, może powodować dolegliwości trawienne. Dlatego po ciężkostrawnej kanapce, warto sięgnąć po zdrowy koktajl. Zmniejszy uczucie "ciężkości" po posiłku oraz pomoże ci oczyścić organizm z toksyn. Burgery w popularnych restauracjach sieciowych mają mnóstwo soli oraz nasyconych kwasów tłuszczowych. Dlatego pamiętaj o tym, że fast-foody powinny stanowić jedynie sporadyczny element w twoim jadłospisie.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3740
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1562
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113644
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3740
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1562
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113644
Składniki
Warzywa i owoce umyj, jabłko przekrój na pół pozbywając się gniazda nasiennego. Kiwi i imbir umyj i obierz.
Do naczynia blendera dodaj pokrojone w mniejsze części jabłko, kiwi, selera naciowego oraz imbir. Dodaj odrobinę wody, aby całość łatwiej się blendowała.
Na koniec wyciśnij sok z połówki cytryny, uważając by do środka nie wpadły pestki. Doaj szczyptę cynamonu oraz siemię lniane. Zblenduj wszystko na gładką masę.