Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mus jogurtowo-owocowy"
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 61
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 35
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 62
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 354
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2573
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 61
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 35
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 62
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 354
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2573
Składniki
Owoce umyj, osusz. Dodaj mleko, mleko kokosowe, jogurt. Wsyp len i liście bazylii. Dodaj przyprawy, jeśli lubisz ostry smak. Wszystko krótko zmiksuj na gładko.
Jeśli koktajl jest za mało słodki, widelcem rozgnieć banana, dodaj do koktajlu i krótko zmiksuj. Rozlej do szklanek. Schładzaj w lodówce przez 2 godziny. Podawaj z listkami mięty.
CZAS: 20 minutŹródło: Dobry Tydzień