Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mus jogurtowo-owocowy"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Owoce umyj, osusz. Dodaj mleko, mleko kokosowe, jogurt. Wsyp len i liście bazylii. Dodaj przyprawy, jeśli lubisz ostry smak. Wszystko krótko zmiksuj na gładko.
Jeśli koktajl jest za mało słodki, widelcem rozgnieć banana, dodaj do koktajlu i krótko zmiksuj. Rozlej do szklanek. Schładzaj w lodówce przez 2 godziny. Podawaj z listkami mięty.
CZAS: 20 minutŹródło: Dobry Tydzień