Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Woda smakowa z nutą mandarynkowo-miętową"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
15 min • Porcja 15 kcal • Koszt porcji 70 gr • Przepis na 6 porcji
Aneta Klimecka z Katowic
Mandarynki kroję w poprzek na pół i wyciskam sok, przelewam go do dzbanka lub butelki.Dodaję kostki lodu oraz listki mięty, zalewam wodą.
Następnie mieszam napój z miodem (ilość według uznania). 3Podaję w szklankach z kostkami lodu i listkami mięty.Źródło: Kobieta i życie