Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 147
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
1. Obcinamy cienko górę 6 kajzerek. Drążymy środek tworząc miseczki. 2. Drobno kroimy pieczarki (500 gr) i cebulę (2 średnie) a następnie podsmażamy na patelni doprawiając solą i pieprzem. 3. Nadziewamy tym kajzerki.
4. 2 jajka mieszamy tak aby żółtko wymieszało się z białkiem. Można delikatnie posolić. 5. Jajkiem zalewamy środek kajzerek. 6. Kroimy ser żółty w plasterki i po jednym układamy na każdej bułce.
Smacznego :)