Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, tanie, smaczne
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28635
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28635
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2183
Składniki
Z bułek wycinamy dekle, środek wyciągamy by został "pojemnik" na jajecznice.
Usmażoną jajecznicę wkładamy do wcześniej przygotowanych bułek i zakrywamy dekielkami.
Tak przygotowane bułki nafaszerowane jajecznicą wkładamy do piekarnika (180 stopni C) do zarumienienia bułek.