Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułki z wędzonym łososiem"
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1736
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5280
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1782
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1736
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5280
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1782
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, zalej zimną wodą. Osusz, obierz, pokrój w kostkę. Posiekaj szczypiorek z cebulką oraz czerwoną cebulę. Drobno pokrój łososia. Ser żółty zetrzyj na tarce jarzynowej o dużych oczkach.
Przygotowane przełóż do miski. Dodaj musztardę oraz majonez. Wymieszaj nadzienie, przypraw pieprzem.
Natnij bułki paluchy. W środek nacięcia włóż do każdej bułki trochę przygotowanego farsz. Ułóż na blaszce, wstaw do gorącego piekarnika.
Zapiekaj ok. 15 min w temp. 160°C, aż bułeczki się zrumienią, a ser stopi. Do farszu możesz też wykorzystać wędzoną makrelę.
<strong>Izabela Szczypek z Katowic</strong>Źródło: Takie jest życie