Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chlebek z suszonymi pomidorami"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Składniki
Piekarnik rozgrzej do 180°C. Foremkę natłuść i wysyp bułką tartą.
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól. W drugiej roztrzep oliwę z maślanką i jajkiem.
Połącz zawartość obu naczyń, dodaj pozostałe i wymieszaj.
Przelej masę do foremki i piecz chlebek ok. 45 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Kasia Zalewska</strong>Źródło: Kurier TV