Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rogaliki krucho-drożdżowe z powidłami"
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Składniki
Porcje 20 Przygot. 80 min Cena 0,65 zł Kal. 195 kcal
Pokrusz drożdże, wymieszaj z cukrem i śmietaną. Stop margarynę, ostudź. Wymieszaj ciasta i je wyrób. Podziel na 4 części, rozwałkuj. Każdą część potnij na 8 trójkątów.
Na górę trójkąta połóż odrobinę powideł, zwiń. Piecz 20 min w temp.180°C. Posyp cukrem pudrem.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Sycik z Konina</strong>Źródło: Bella Relaks