Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rogaliki z farszem kapuścianym"
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34342
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 349
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 83
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9134
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34342
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 349
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 83
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9134
Składniki
Ciasto: posiekaj, zagnieć gładkie ciasto. Schłodź.
Farsz: kapustę opłucz, ugotuj, osącz. Grzyby namocz, ugotuj, osącz. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju. Kapustę, grzyby i cebulę zmiel. Przypraw do smaku.
Ciasto rozwałkuj. Wykrój kwadraty o boku 7 cm. Ułóż farsz, zwiń. Posmaruj mlekiem, posyp kminkiem. Piecz 25 min w 180°C.
<strong>Przepis przysłała Zofia Bieniek-Pytlak ze Starachowic</strong>
Czas przygotowania 90 min, ilość porcji 10, cena za porcję 1,50 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie